UW INTERIEURONTWERPER EN MEUBELMAKER IN Zeeland

Wat kan een interieurontwerper voor u betekenen? U kiest voor een meubelmaker omdat u iets exclusiefs en unieks wilt. U wilt geen product dat dertien in een dozijn is en rechtstreeks van een bekende woonwinkel komt. U heeft iets voor ogen wat niet in de markt te vinden is. Dat is waar Hans Meubels uit Zeeland om de hoek komt kijken. Wat uw wensen ook zijn, Hans Meubels gaat voor u aan de slag om een perfect interieurontwerp af te leveren.

WERKWIJZE Hans Meubels

Onze interieurontwerper werkt volgens een stappenplan. Dit ziet er als volgt uit.

Aanvraag icoon

Aanvraag

Wij ontvangen uw aanvraag, waarna we contact met u opnemen om een afspraak in te plannen.

Afspraak icoon

AFSPRAAK

Hans Meubels komt bij u langs om een idee te krijgen van uw wensen en het interieur waarmee we aan de slag gaan.

Richtprijs icoon

RICHTPRIJS

Na het gesprek ontvangt u van ons een globale richtprijs.

Ontwerp icoon

ONTWERP

Wanneer u akkoord gaat met de richtprijs begint het ontwerpproces. We maken schetsen en technische tekeningen die we aanpassen tot u tevreden bent. De interieurontwerper zet al uw wensen en ideeën om in een praktisch en esthetisch ontwerp.

Offerte icoon

OFFERTE

Wanneer u akkoord gaat met het ontwerp ontvangt u van ons een gedetailleerde offerte.

Realisatie icoon

REALISATIE

De interieurontwerper gaat in onze meubelmakerij aan de slag met het ontwerp. Daarbij maken we gebruik van hoogwaardige, duurzame materialen. Hans Meubels beschikt over precisiegereedschap waardoor we garant staan voor een perfect eindresultaat.

Installatie icoon

INSTALLATIE

We zorgen ervoor dat alles netjes wordt gemonteerd. Tijdens de montage zorgen we ervoor dat de ruimte schoon en stofvrij blijft. Mocht er onderhoud nodig zijn, dan verzorgen we dit uiteraard ook. Een nette afwerking en schone oplevering zorgen voor een geslaagd eindresultaat waar u tevreden mee bent.

VISIE

Het ontwerp moet volgens ons meer dan mooi en praktisch zijn. We willen ook dat het originaliteit en creativiteit uitstraalt en past bij uw woning. Uw wensen vormen het uitgangspunt. Hans Meubels vindt het belangrijk dat het meubelstuk naadloos past in het geheel. Bij het ontwerp houden we de uitspraak ‘form follows function’ van Frank Lloyd Wright in ons achterhoofd. Goed doordacht in ontwerp en uitgekiend in eenvoud; dat is waar wij voor staan. De interieurontwerper zorgt hierbij voor een logische constructie die handig is in het gebruik en van uitstekende kwaliteit is. Voor een meubelstuk of compleet interieur bent u bij ons aan het goede adres. Dan zorgen wij ervoor dat het op uw adres goed tot zijn recht komt.

Mogen wij voor u aan de slag?